Gestul uriaş pe care îl face controversatul Nick Kyrgios pentru victimele incendiilor din Australia

Nick Kyrgios a anunţat, joi, pe pagina sa oficială de Twitter, că va dona victimelor incendiilor din Australia câte 200 de dolari pentru fiecare as servit.

1826 afișări
Imaginea articolului Gestul uriaş pe care îl face controversatul Nick Kyrgios pentru victimele incendiilor din Australia

Gestul uriaş pe care îl face controversatul Nick Kyrgios pentru victimele incendiilor din Australia

Australianul a promis că va dona câte 200 de dolari victimelor incendiilor din Australia. pentru fiecare as pe care îl va servi.

”Demarez sprijinul pentru cei afectaţi de incendii”, a scris Kyrgios în mesajul său.

”Voi dona câte 200 de dolari pentru fiecare as reuşit în fiecare eveniment la care voi participa în această vară”, a continuat sportivul.

 

 

 

Promisiunea lui Kyrgios a venit după ce acesta a apelat la Federaţia Australiană de Tenis să organizeze un eveniment demonstrativ înaintea Australian Open pentru a strânge fonduri pentru oamenii afectaţi de foc: ”Haide TennisAustralia. Cu siguranţă putem organiza un eveniment demonstrativ pentru a strânge fonduri pentru cei afectaţi de incendii”.

Kyrgios a fost sprijinit şi de Alex De Minaur care i-a răspuns compatriotului său: ”Îmi place asta. Eu voi dona 250 de dolari pentru fiecare as. Asta doar pentru că nu cred că voi lovi la fel de mulţi aşi ca tine”.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici