Gheorghe Hagi: Aş fi renunţat la vacanţă pentru a juca împotriva Braziliei

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, că în cazul în care ar fi avut ocazia să evolueze ca jucător împotriva Braziliei chiar şi într-o partidă amicală, ar fi renunţat la vacanţă, referindu-se astfel la componenţii naţionalei, printre care şi Adrian Mutu, ce au refuzat să mergă la Sao Paulo.

105 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Aş fi renunţat la vacanţă pentru a juca împotriva Braziliei

Gheorghe Hagi: Aş fi renunţat la vacanţă pentru a juca împotriva Braziliei (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Eu pot să vă spun punctul personal de vedere. Dacă ar fi, întotdeauna aş accepta să mă duc. Nu contează vacanţa, ci m-aş duce să joc un meci. E plăcerea de a juca fotbal contra unei echipe împotriva căreia nu ai ocazia să joci de multe ori în viaţă. Trebuie să te duci doar cu ideea asta, pentru că nu ai ocazia să joci tot timpul cu ei", a spus Hagi, care ar putea fi noul selecţioner al României, după ce Răzvan Lucescu a renunţat la funcţie.

Atacantul Adrian Mutu a declarat, vineri, la sfârşitul partidei cu Bosnia-Herţegovina, că nu va face deplasarea în turneul din America de Sud, deoarece va pleca în vacanţă.

Gheorghe Hagi este de părere că jucătorii echipei naţionale au avut o evoluţie bună contra Braziliei, având în vedere condiţiile climaterice, dar şi diferenţa de fus orar.

"Văzând condiţiile (n.r. - a fost foarte frig la Sao Paulo), chiar dacă e o înfrângere, să zicem că jucătorii s-au descurcat bine. Cu Brazilia e greu să joci, au jucători foarte buni. Jucătorii români s-au descurcat bine, au făcut un efort mare. E o înfrângere, dar câştigul cel mai mare la acest meci e că au jucat împotriva Braziliei, în deplasare. E o experienţă bună care le va folosi în continuare. Încercăm să revenim acolo unde am fost, acolo sus. Ştim ce înseamnă asta, ştim să câştigăm din când în când. Sper să revenim pe scena bună a fotbalului la toate nivelurile, pentru că acolo e bine şi frumos", a adăugat Hagi.

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri dimineaţă, cu scorul de 1-0, de selecţionata Braziliei, într-un meci amical disputat la Sao Paulo, în care atacantul Ronaldo s-a retras din naţionala braziliană. Unicul gol al meciului a fost marcat de Fred, în minutul 23.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici