Gheorghe Hagi, regele etapei a 19-a în Superligă. Farul a zdrobit Botoşaniul cu 8-0

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat marţi componenţa celui mai bun unsprezece la finalul rundei cu numărul 19 sin Superliga la fotbal masculin. Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul etapei, după ce echipa sa a stabilit scorul szonului, 8-0, în meciul cu FC Botoşani.

133 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, regele etapei a 19-a în Superligă. Farul a zdrobit Botoşaniul cu 8-0

Gheorghe Hagi, regele etapei a 19-a în Superligă. Farul a zdrobit Botoşaniul cu 8-0

Alături de Gheorghe Hagi, alţi trei jucători de la farul au fost selectaţi în echipa etapei, împreună cu câte doi de la CFR Cluj, FCSB şi FC U Ctaiova 1948.


Echipa ideală a etapei a 19-a:

Portar
Cristian Ion Gurău (FC U Craiova 1948 / 23 de ani) - A avut un debut de vis! Intervenţiile sale au contribuit decisiv la victoria reuşită de trupa antrenată de Nicolo Napoli.

Fundaşi
Cristian Manea (CFR 1907 Cluj / 25 de ani) - A înscris pentru a treia oară în acest sezon, în care mai are şi două pase decisive.
Denis Kolinger (CFR 1907 Cluj / 28 de ani) - A deschis scorul şi drumul CFR-ului spre un nou succes, al 13-lea din ediţia curentă.
Bart Meijers (Petrolul Ploieşti/ 25 de ani) - A marcat în premieră pe prima scenă din România. De menţionat că, fundaşul prahovenilor este integralist în acest sezon.
David Kiki (Farul Constanţa / 29 de ani) - Şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în cel mai clar succes din istoria dobrogenilor în principala competiţie internă.

Mijlocaş
William Baeten (FC U Craiova 1948 / 25 de ani) - A marcat şi a deschis drumul spre prima victoria a echipei sale în derby-ul Craiovei.
Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) - Introducerea sa pe teren a adus un plus ofensiv echipei. A marcat, a contribuit la a doua reuşită a roş-albaştrilor, apoi a pasat decisv pentru golul de 4-1.
Adrian Şut (FCSB / 23 de ani) - A reuşit o dublă şi a ajuns la 11 reuşite în 91 de meciuri disputate în Superliga României.
Cosmin Matei (Sepsi OSK Sf. Gheorghe / 31 de ani) - A dirijat excelent jocul covăsnenilor. A scos un penalty, pe care tot el l-a transformat, şi a oferit un assist.

Atacanţi
Vlad Morar (Farul Constanţa / 29 de ani) - Deşi a evoluat aproximativ o jumătate de oră, a marcat de două ori, dovedind că poate fi oricând o soluţie în ofensiva constănţenilor.
Denis Alibec (Farul Constanţa / 31 de ani) - Indiscutabil, Alibec a fost jucătorul etapei. A înscris de trei ori şi a oferit două pase decisive.

Antrenorul Etapei
Gheorghe Hagi (Farul Constanţa / 57 de ani - FOTO) - Conduşi formidabil de pe bancă, dobrogenii au înscris de opt ori, stabilind scorul campionatului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici