Gică Popescu, despre România-Spania, scor 1-2: Cu 8 fundaşi şi 2 mijlocaşi nu poţi să ai posesie

România a pierdut, cu noroc, cu scorul de 1-2 în faţa Spaniei, în meciul din preliminariile pentru Campionatul European din 2020. Ciprian Tătăruşanu a fost eroul tricolorilor, mai ales în prima repriză de pe Arena Naţională.

210 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu, despre România-Spania, scor 1-2: Cu 8 fundaşi şi 2 mijlocaşi nu poţi să ai posesie

Gică Popescu, despre România-Spania, scor 1-2: Cu 8 fundaşi şi 2 mijlocaşi nu poţi să ai posesie

Cosmin Contra a făcut o aşezare atipică, 5-3-2, iar Gică Popescu a contestat alegerea selecţionerului.

"Ar fi trebuit să avem mai mult curaj şi o aşezare care să ne permită să facem posesie. Dacă joci cu 8 fundaşi şi 2 mijlocaşi, nu poţi să ai posesie! Poate Guriţă a dorit să închidă spaţiile pe flancuri, pentru că fundaşii lor laterali urcă foarte mult.

Nu am reuşit să le punem probleme cu această aşezare defensivă. Le-am lăsat controlul şi e normal să nu-ţi pună probleme.

Avem jucători de la U21 care ar putea să fie titulari pentru România. Puşcaş, aţi văzut, a jucat bine. Ianis, de asemenea, când a intrat şi-a pus amprenta asupra jocului", a spus "Baciul", la ProX.

Pentru România urmează meciul contra selecţionatei Malta, duminică, 8 septembrie, de la ora 19:00.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici