Gică Popescu spune că Hagi, Petrescu, Belodedici şi Balint ar fi făcut parte din echipa sa

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, miercuri, în cadrul conferinţei de presă că în cazul în care ar fi ar fi câştigat alegerile la preşedinţie, ar fi condus Federaţia Română de Fotbal alături de Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Miodrag Belodedici şi Gavrilă Balint.

61 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu spune că Hagi, Petrescu, Belodedici şi Balint ar fi făcut parte din echipa sa

Gică Popescu spune că Hagi, Petrescu, Belodedici şi Balint ar fi făcut parte din echipa sa (Imagine: Lucian Iliescu/Mediafax Foto)

"Problema echipei mele, alături de care aş conduce FRF, nu s-a pus niciodată pentru că nu am ajuns să vorbesc de ea. Acest proiect al meu era unul în care doream să am alături de mine componenţi ai «generaţiei de aur» dintre care n-ar fi lipsit cu siguranţă Gică Hagi, Dan Petrescu, Balint, Belodedici, oameni în care eu cred. Cum am fost uniţi pe teren suntem uniţi şi acum şi vom fi în continuare indiferent de situaţie", a declarat Gică Popescu.

"În momentul în care eu aş fi luat această hotărâre să fiţi convinşi că toţi pe care i-am enumerat ar fi venit alături de mine şi am fi găsit formula protrivită pentru a conduce împreună. Mă credeţi că n-am vorbit cu Gică Hagi despre acest subiect? Am stat două săptămâni în vacanţă împreună, dar nu am abordat acest subiect. Am forbit de fotbal mult, în ultima seară am vorbit zece minute despre federaţie, dar nu i-am spus «Gică, asta e structura pe care vreau să o facem». Asta pentru că nu a fost cazul. Dar cu siguranţă Gică Hagi ar fi făcut parte din echipa mea de la federaţie", a mai spus Gică Popescu.

Gheorghe Popescu a anunţat, miercuri, că nu va candida la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), "în semn de protest faţă de tot ceea ce se petrece în fotbalul românesc", dar şi pentru că data de organizare a alegerilor a fost devansată pentru 25 ianuarie. Gheorghe Popescu a candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal la alegerile din 2005 şi a pierdut în faţa lui Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici