Gigi Becali a anunţat de ce jucători vrea să scape: "Nu mai vreau ciurucuri. Cu greu am curăţat"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat , vineri, că mai trebuie să scape de jucătorii Tiberiu Bălan, Novak Martinovici şi Adi Rocha şi astfel să "cureţe" lotul de fotbalişti fără valoare.

338 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali a anunţat de ce jucători vrea să scape: "Nu mai vreau ciurucuri. Cu greu am curăţat"

Gigi Becali (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

"Nu am ce să fac cu Tibi Bălan, o să îi dau banii. Tibi Bălan a luat 200.000 de euro, cât nu a luat în toată viaţa lui de fotbalist. Asta a fost, o să îi ia pe toţi, dar îi fac şi eu şicane aşa cum pot eu. I-am spus să plece, iar el a zis că să termine contractul, atunci îi fac şi eu şicane. Tu vrei să stai la mine în casă obligatoriu? Du-te şi joacă în altă parte. Dacă iei 300.000, ce mai vrei? Îi dau toţi banii, doar să scap. Eu nu am spus că nu are dreptate el, îi fac şi eu şicane celui de care nu sunt mulţumit şi recunosc asta. Ciurucuri la Steaua nu vor mai fi şi de aceea mă gândesc foarte bine când fac transferuri, pentru că nu mai vreau ciurucuri. Cu greu am curăţat. Acum îi mai am pe Tibi Bălan, Martinovici, Rocha şi am curăţat terenul", a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a afirmat că orice jucător de la Steaua este transferabil, cu excepţia mijlocaşilor defensivi Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii. "Orice jucător de la Steaua este transferabil, dar i-am spus lui Victor (n.r. - Becali) că pe Bourceanu şi Pintilii nu îi dau. Consider că ăştia sunt centrul de greutate al echipei şi fără ei nu pot face ce vreau în viitor", a completat Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf, impresarul Anamaria Prodan, nu va aduce jucători la Steaua, deoarece el nu colaborează cu femei. "Ce legătură are Anamaria Prodan cu Steaua? Singura legătură pe care o are cu Steaua este că este soţia lui «Reghe», atât. Eu aştept vreodată jucători să aducă Anamaria Prodan la Steaua? Ce jucători să aducă? Anamaria Prodan se compară cu verii mei la impresariat? Eu stau vreodată să colaborez cu Anamaria Prodan? Eu nu o subestimez, dar ştiţi concepţia mea, eu nu colaborez cu femei. O respect, că este nevasta lui Reghe. Este posibil să colaborez cu femei, dar nu pe termen lung. O fată mi l-a propus pe Mitici de la Severin, am vorbit cu femeia...", a explicat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici