Gigi Becali: Dacă nu vine Piţurcă, mă gândesc să-i aduc pe Hagi şi Dinu Gheorghe

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că în cazul în care Victor Piţurcă va refuza să devină antrenorul "roş-albaştrilor", se gândeşte să-i aducă pe Gheorghe Hagi şi Dinu Gheorghe, informează www.prosport.ro.

15 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Dacă nu vine Piţurcă, mă gândesc să-i aduc pe Hagi şi Dinu Gheorghe

Gigi Becali: Dacă nu vine Piţurcă, mă gândesc să-i aduc pe Hagi şi Dinu Gheorghe (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"N-a picat varianta cu Dinu Gheorghe. N-am mai discutat despre asta. E posibil să vină Piţurcă şi să spună că îl vrea şi pe Dinu Gheorghe. În acest moment sunt două variante. Ori vine Piţurcă împreună cu staff-ul lui, ori Dinu Gheorghe cu Gică Hagi. Bine, la astea m-am gândit eu. Dar poate nu acceptă să vină Piţurcă sau poate nu vrea să vină Dinu Gheorghe, sau Gică Hagi", a spus Becali pentru www.prosport.ro.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, doreşte să îl aducă la echipă pe fostul selecţioner Victor Piţurcă. Becali a precizat, marţi, că va începe negocierile cu Victor Piţurcă după ce va face "curăţenie" în lotul stelist.

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că antrenorul Victor Piţurcă nu va merge la Steaua, precizând că, din informaţiile pe care le are, tehnicianul aşteaptă să semneze un contract cu o echipă arabă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici