Gigi Becali: Dragomir s-ar împăca peste o secundă cu Piţurcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, îi cere selecţionerului Victor Piţurcă să renunţe pentru următoarele meciuri ale primei reprezentative la convocarea jucătorilor Răzvan Raţ şi Dorin Goian şi să aducă în locul lor fundaşi din campionatul intern.

256 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Dragomir s-ar împăca peste o secundă cu Piţurcă

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Dacă nu îi mai băga şi pe ăia din deplasare, din străinătate, aveam mai bun fotbal în România. Dacă nu îl mai băga pe Raţ şi mai termină şi cu Goian, că asta e greşeala pe care el a făcut-o... Evolua cu jucători din campionatul intern, aveam acum încă două puncte în plus, cu Ungaria, că în faţa Olandei nu putem să emitem pretenţii. Campionatul intern, cine a bătut Chelsea, cine a bătut Ajax? Bagă mă în teren Steaua, pentru ce îi aduci pe Raţ şi pe Goian? Adu pe ăsta, care e cel mai bun atacant al nostru, ăla de la Stuttgart... pe Marica şi gata, mai pe dreapta Nica sau Tamaş, că îşi face bine treaba pe dreapta", a explicat Becali.

Gigi Becali a mai spus că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-ar împăca imediat cu selecţionerul Victor Piţurcă, însă dacă ar fi după tehnician, acest lucru s-ar întâmpla peste vreo 40 de ani. "Dacă e după Mitică Dragomir se împacă peste o secundă. Dacă e după Piţurcă, peste 40 de ani! Cum e, cum nu e, nu se împacă. Ăla spune aşa, ăla spune aşa. Problema lor, fiecare spune despre altul, dar eu spun aşa: nu a bătut pe Chelsea niciodată o echipă din România, nu a scos pe Ajax nicio echipă din România. Suntem pe locul 14 în Europa, oficial, înseamnă că este bine. Nu suntem pe locul 14 în Europa ca situaţie economică şi nivel de trai", a spus Becali referitor la conflictul din ultima perioadă dintre selecţionerul Victor Piţurcă şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Gigi Becali nu este de acord cu afirmaţia selecţionerului, potrivit căreia Liga I ar fi o întrecere slabă. "Acum Piţurcă spune ce vrea. El spune pentru că vrea să îşi apere fotbalul, că nu suntem la nivel, pentru că nu are el... Nu ştiu de ce spune pentru că baţi Turcia şi faci egal cu Ungaria, a demonstrat-o el că are fotbal", a completat Becali.

Totuşi, Gigi Becali îi dă dreptate lui Piţurcă în ceea ce priveşte pregătirea precară a mijlocaşului Cristian Tănase. "Are dreptate, e slab pregătit, aşa l-am văzut şi eu, trebuie să spună el, nu am văzut şi eu că e? Nu ştiu ce se întâmplă cu el, vorbiţi cu Tănase, cu nenea Reghe, care e situaţia, nu cu mine", a adăugat Becali.

Finanţatorul stelist se teme în lupta pentru calificarea în barajul Cupei Mondiale de reprezentativa Turciei, nu şi de cea a Ungariei. "Eu cred că suntem ca şi calificaţi, adică, calificaţi, locul 2. Dacă bate şi Rapidul pe Ungaria, bagi pe Rapid şi bate pe Ungaria, o bagi pe Dinamo şi bate pe Ungaria. Ce mai vrei mai mult? Nu avem niciun fel de problemă, noi batem Ungaria, mie cu turcii îmi e frică", a menţionat Becali.

Întrebat dacă în lotul Stelei sunt jucători de valoare care ar putea evolua la Real Madrid, Becali a răspuns: "Eu spun o chestie, sunt doi-trei jucători care au valoare chiar şi de Real. Eu cred că Chiricheş şi cu Chipciu pot juca la Real, eu aşa cred".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici