Gigi Becali: M-a supărat Apostol, a făcut meciul cadou lui Dinamo

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, la Sport.ro, după înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 1-2, că este supărat pe mijlocaşul Iulian Apostol şi consideră că acesta a făcut cadou gazdelor victoria.

35 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: M-a supărat Apostol, a făcut meciul cadou lui Dinamo

Gigi Becali: M-a supărat Apostol, a făcut meciul cadou lui Dinamo (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"A fost penalti clar la Bilaşco. Cel mai mult m-a supărat Apostol. El i-a făcut meciul cadou lui Dinamo. Am avut mare încredere după meciul cu Sportul, dar astăzi mi-am dat seama că vom avea probleme încă din primele minute. Toată echipa mi-a plăcut, mai puţin Apostol, Bilaşco şi Tătăruşanu. Îmi pare rău că am luat jucătorii de la Urziceni, dar când îl văd pe Ricardo parcă nu îmi mai pare rău. Ricardo salvează aparenţele. Cine-i fotbalist rămâne la Steaua, cine nu va sta rezervă", a spus Becali la sport.ro.

Finanţatorul stelist a plecat înainte de pauză de la derbi: "Nu poţi vedea meciul la tribuna oficială pe Dinamo. Ei sunt 300 de oameni care ţipă şi strigă, iar eu eram singur".

Formaţia Dinamo Bucureşti a câştigat, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), derbiul cu numărul 123 susţinut în compania eternei rivale, Steaua Bucureşti, în etapa a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici