Gigi Becali, sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF. Ce amendă a primit patronul Stelei

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal l-a sancţionat, marţi, cu o penalitate sportivă pe finanţatorul stelist Gigi Becali, pentru o serie de afirmaţii jignitoare la adresa patronului CFR Cluj Arpad Paszkany, în primăvara acestui an.

387 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF. Ce amendă a primit patronul Stelei

Gigi Becali (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

Amenda este de 13.600 de lei. Potrivit lpf.ro, Becali poate face recurs la această decizie.

Pe de altă parte, jucătorii Iasmin Latovlevici (Steaua), Valentin Creţu (Concordia Chiajna) şi Da Silva Erico Constantino (Universitatea Cluj) au fost suspendaţi câte o etapă şi au primit o penalitate sportivă de 740 de lei.

Tot marţi s-a întrunit şi Comisia pentru soluţionarea litigiilor, care a admis în parte cererea lui Cosmin Vâtcă şi a obligat FC Rapid la plata a 11.000 de euro şi a cheltuielilor de judecată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici