Gigi Becali speră ca Steaua să învingă Chelsea cu scorul de 2-0

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, aflat în detenţie, este optimist în ceea ce priveşte meciul echipei "roş-albastre" cu Chlesea Londra, din grupele Ligii Campionilor, el arătând, marţi, cu degetele din autospeciala poliţiei scorul de 2-0, pe care îl aşteaptă în această seară.

312 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali speră ca Steaua să învingă Chelsea cu scorul de 2-0

Gigi Becali (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

După ce a ieşit de la Curtea de Apel Bucureşti, Becali le-a arătat jurnaliştilor pe geamul maşinii pronosticul său pentru meciul Steaua - Chelsea.

Partida Steaua - Chelsea Londra, contând pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45 pe Arena Naţională.Cele două echipe s-au mai întâlnit în primăvară, în optimile de finală ale Ligii Europa, când Chelsea s-a calificat după 0-1 la Bucureşti şi 3-1 la Londra.

Gigi Becali a cerut marţi Curţii de Apel Bucureşti, la judecarea recursului faţă de contopirea pedepselor, să nu mai fie chemat la instanţă timp de două luni, pentru că are probleme medicale cu spatele, magistraţii stabilind un nou termen în această cauză pentru 26 noiembrie.

Finanţatorul Stelei a spus şi că nu mai suportă transportul cu "dubele ruginite şi fără ITP de la Jilava".

Becali a cerut intervalul de două luni şi pentru că la dosarul cauzei nu fusese depusă, până marţi, motivarea deciziei definitive în ultimul dosar în care a fost condamnat, respectiv cel în care a fost judecat pentru corupţie în legătură cu schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale.

Pe de altă parte, el a arătat că nu se înţelege cu conducerea Penitenciarului Jilava, motiv pentru care doreşte transferarea sa la Poarta Albă.

În final, judecătorii au stabilit un nou termen pentru recursul faţă de contopirea pedepselor, respectiv 26 noiembrie.

La 26 august, Becali a cerut transferul de la Penitenciarul Bucureşti Jilava într-o altă unitate de detenţie, însă conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a decis ca solicitarea să fie reanalizată după finalizarea dosarelor pe care acesta le are la instanţele din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici