Gigi Becali: Steaua va câştiga cu 2-1 sau cu 3-1 partida cu Twente

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, înainte de plecarea spre Olanda, unde va urmări partida retur din 16-imile de finală ale Ligii Europa contra echipei FC Twente, că gruparea bucureşteană se va impune cu scorul de 3-1, două dintre goluri urmând să fie înscrise de Tatu şi Rusescu.

188 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Steaua va câştiga cu 2-1 sau cu 3-1 partida cu Twente

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Am o presimţire că ne vom califica, pentru că altfel nu mă duceam, stăteam acasă şi mă uitam la televizor. Pentru ce să plătesc 20.000 de euro dus-întors dacă nu credeam în calificare. Mizez pe un 2-1, 3-1. Şi Borcea mi-a spus cu părere de rău că aşa simte, dar că nu se va uita la televizor. Cu siguranţă Tatu şi Rusescu vor înscrie câte un gol, iar pe cel de-al treilea nu ştiu, Tănase cred. Aşa se va întâmpla. Dacă vom câştiga îi vom dedica victoria lui Neşu. Încă nu este de ieşit la Universitate (n.r. - în caz de calificare)", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că partida cu Twente Enschede va fi ultima pentru argentinianul Pablo Brandan la Steaua, acesta urmând să plece în China pentru a semna un contract de joc. "Brandan va pleca mâine în China, chinezii trimiţând deja contractul de vreo două zile", a completat Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat, ironic, că în cazul în care gruparea "roş-albastră" nu va reuşi calificarea în faza optimilor de finală îi va dubla salariul antrenorului Ilie Stan, iar în cazul în care va pierde şi titlul îl va tripla. "Dacă Ilie Stan pierde calificarea, îi dublez salariul, dar dacă se califică rămâne cu aceiaşi bani. Dacă pierde campionatul, îi triplez salariul", a spus Becali.

Steaua a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia olandeză Twente Enschede, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, disputată pe Arena Naţională. Returul va avea loc joi, de la ora 20.00, la Enschede, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici