Gigi Becali: Tănase trebuia să fie convocat la naţională. Merita să fie şi Panţîru

Patronul vicecampioanei României, Gigi Becali, nu a fost mulţumit de convocările făcute de Cosmin Contra pentru ultima "dublă" din campania de calificare la EURO 2020.

81 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Tănase trebuia să fie convocat la naţională. Merita să fie şi Panţîru

Gigi Becali: Tănase trebuia să fie convocat la naţională. Merita să fie şi Panţîru

Finanţatorul FCSB-ului a spus că Florin Tănase şi Ionuţ Panţîru meritau să ajungă şi ei "sub tricolor".

"Merita să fie Tănase, normal că merita să fie, trebuia să îl convoace la echipa naţională. Merita să fie şi Panţîru. Cum să nu-l iei pe Panţîru. E cel mai bun fundaş stânga din Europa şi tu nu îl convoci. Asta înseamnă că nu ştii fotbal. Nu e răutate, e necunoştinţă. Înseamnă că nici cei din Federaţie nu ştiu fotbal, nu cunosc.

Păi, dacă ştiau fotbal se găsea unul să-i spună lui Contra: ”Băi, Cosmine, eşti nebun, cum să nu-l iei pe Panţîru!”. Asta înseamnă că nu ştiu fotbal. Contra nu e un om rău, dar nu ştie fotbal, sau să vedem dacă nu ştiu eu. O să vedem peste câteva luni, sau peste un an. Şi dacă eu nu ştiu fotbal, îmi cer iertare", a spus Becali la Digi Sport, care este convins că echipa naţională va ajunge la EURO:

"Cred că ne calificăm. Aşa vrea Dumnezeu, ne califică Dumnezeu. Vrea Dumnezeu să ne calificăm ca să ia Becali bani. Să fie Man, Coman la Euro, să ia Becali bani pei ei. Eu fac rugăciuni şi cred că ne califică, că aşa vrea Dumnezeu".

România se va întâlni pe teren propriu, Arena Naţinală, cu Suedia, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, în timp ce, ultima partidă din preliminariile pentru Campionatul European se va disputa, în deplasare, cu Spania, pe 18 noiembrie, tot de la 21:45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici