GIMNASTICĂ: Marea Britanie, Franţa, Spania şi Italia, ultimele calificate la Jocurile Olimpice de la Londra

Echipele masculine de gimnastică ale Marii Britanii, Franţei, Spaniei şi Italiei sunt ultimele patru calificate la Jocurile Olimpice din 2012, ca urmare a rezultatelor obţinute la turneul preolimpic de la Londra, care a debutat marţi.

276 afișări
Imaginea articolului GIMNASTICĂ: Marea Britanie, Franţa, Spania şi Italia, ultimele calificate la Jocurile Olimpice de la Londra

GIMNASTICĂ: Marea Britanie, Franţa, Spania şi Italia, ultimele calificate la Jocurile Olimpice de la Londra (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În urma concursului care a debutat marţi, echipa masculină a Marii Britanii a ocupat locul I, cu un total de 358.227 puncte, urmată de Franţa (350.659), Spania (347.292) şi Italia (346.334). Pe locurile 5-8, necalificante la Jocuriel Olimpice, s-au clasat Canada, Brazilia, Puerto Rico şi Belarus.

Toate cele opt echipe participante s-au clasat pe locurile 9-16, la CM din 2011, competiţie la care echipa României a ocupat locul 7, obţinând calificarea directă la JO de la Londra. În urma turneului preolimpic, cele 12 echipe masculine calificate la Olimpiadă sunt China, Japonia, SUA, Rusia, Ucraina, Germania, Coreea de Sud, România, Marea Britanie, Franţa, Spania şi Italia.

Turneul preolimpic de la Londra va continua cu calificările similare feminine, dar şi cu competiţiile de gimnastică ritmică şi trampolină.

La gimnastică artistică feminină, echipa României este de asemenea calificată direct la Jocurile Olimpice din 2012, graţie ocupării locul 4 la CM de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici