Gimnaştii dinamovişti au fost premiaţi de Ministerul Afacerilor Interne

Gimnaştii dinamovişti medaliaţi la Campionatele Europene pe aparate de la Moscova, Larisa Iordache, Diana Bulimar şi Flavius Koczi, au fost premiaţi, vineri, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, de ministrul Radu Stroe cu suma totală de 40.215 de lei.

111 afișări
Imaginea articolului Gimnaştii dinamovişti au fost premiaţi de Ministerul Afacerilor Interne

Gimnaştii dinamovişti au fost premiaţi de Ministerul Afacerilor Interne

La rândul său, antrenorul Marius Urzică a fost premiat cu suma de 4.462 de lei.

Larisa Iordache, medaliată cu aur la bârnă şi de trei ori cu argint la individual compus, sărituri şi sol, a fost recompensată cu suma de 26.600 de lei, în timp ce Diana Bulimar, argint la bârnă şi bronz la sol, a primit suma de 8.180 de lei.

Flavius Koczi, câştigătorul unei medalii de argint la sărituri, a fost premiat cu 5.435 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici