Gimnaştii români au ratat podiumul la Cupa Mondială de la Glasgow

Niciunul din cei patru gimnaşti români prezenţi la Cupa Mondială de la Glasgow nu a reuşit să se claseze pe podium, în finalele în care au concurat sâmbătă, la sărituri, cal cu mânere şi sol.

37 afișări
Imaginea articolului Gimnaştii români au ratat podiumul la Cupa Mondială de la Glasgow

Gimnaştii români au ratat podiumul la Cupa Mondială de la Glasgow (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

În finala de la sărituri, Marius Berbecar a obţinut locul 4, cu nota 15.662, ia Cristian Băţagă s-a clasat pe locul 8, ultimul, cu nota 14.737, proba fiind câştigată de chilianul Gonzales Sepulveda (15.937).

La cal cu mânere, Ovidiu Buidoşo s-a clasat pe locul 7 (13.525), finala revenindu-i britanicului Loius Smith (15.550), iar în finala de la sol, Vlad Cotună a fost al 7-lea, cu nota 14.800. Proba a fost câştigată de Alexander Shatilov (Israel, 15.375).

La concursul de la Glasgow, care are o vechime de 13 ani, au participat gimnaşti din 31 de naţiuni, printre care şi cei patru componenţi ai lotului României, însoţiţi în Scoţia de antrenorul Marius Urzică.

TITLURILE ZILEI

Glagow Grand Prix s-a derulat doar pe aparate, fără individual compus, urmând ca din 2011, etapele de Cupă Mondială să se desfăşoare doar cu concurs de individual-compus, nu finale pe aparate ca şi până acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici