Gimnastul Cristian Băţagă, campion naţional la individual-compus. Dinamo Bucureşti a câştigat titlul la echipe

Gimnastul Cristian Băţagă a cucerit, sâmbătă, titlul naţional la individual-compus, iar clubul Dinamo Bucureşti titlul la echipe, la Campionatul Naţional de la Bucureşti.

132 afișări
Imaginea articolului Gimnastul Cristian Băţagă, campion naţional la individual-compus. Dinamo Bucureşti a câştigat titlul la echipe

Gimnastul Cristian Băţagă (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Peste 50 de concurenţi s-au aflat la startul competiţiei de sâmbătă, inclusiv trei gimnaşti norvegieni, în competiţia individuală.

Titlul naţional la echipe a revenit clubului Dinamo Bucureşti (251.300 puncte), în componenţa Flavius Koczi, Andrei Muntean, Andrei Ursache, Robert Ghiuzan, Gabriel Petrache, medalia de argint echipei de la CSM LPS Bistriţa 1 (250.500), iar cea de bronz clubului CSM Lugoj (225.700).

Finala la individual-compus a fost câştigată de Cristian Băţagă (CSM LPS Bistriţa 1, 87.800 puncte), urmat pe podium de Andrei Muntean (Dinamo Bucureşti, 87.200) şi Vlad Cotună (CSM Lugoj, 86.150), toţi trei fiind componenţi ai lotului naţional.

Duminică, de la ora 10.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti vor avea loc finalele pe aparate în competiţia masculină a speranţelor, iar de la ora 15.00, cea a maeştrilor.

Competiţia similară feminină se desfăşoară pe aceleaşi coordonate, sâmbătă şi duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici