Gino Iorgulescu: Eu nu aş fi întrerupt campionatul pentru meciurile naţionalei

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu a declarat, la Gala Fotbalului Românesc, că, dacă s-ar fi aflat la şefia LPF la momentul respectiv, nu ar fi fost de acord cu amânarea mai multor partide din Liga I pentru ca naţionala să pregătească meciurile din preliminariile CM.

64 afișări
Imaginea articolului Gino Iorgulescu: Eu nu aş fi întrerupt campionatul pentru meciurile naţionalei

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Această programare nu a fost făcută în mandatul meu, ci într-un Comitet Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Vremea pare cât de cât bună, să vedem ce va fi în februarie, cred că lucrurile vor sta altfel. Din punctul meu de vedere, dacă eram la Ligă la vremea respectivă, nu întrerupeam niciodată campionatul pentru jocurile echipei naţionale şi ale Stelei", a spus Iorgulescu.

Gino Iorgulescu a înmânat, marţi seară, premiul pentru fotbalistul anului mijlocaşului echipei Steaua, Alexandru Bourceanu, căruia i-a spus "Boureanu". "Nu am mai fost pe scenă de mulţi ani şi emoţiile şi-au spus cuvântul. A fost o onoare pentru mine să dau premiul pentru jucătorul anului. Nu am mai premiat pe nimeni până acum, pentru că am fost în postura de a lua. Era normal ca domnul Dragomir să ofere acest premiu. Eu sunt de două săptămâni la Ligă, iar dânsul a coordonat tot fotbalul profesionist în acest an. Aşa era normal", a completat Iorgulescu.

În cadrul galei s-au acordat următoarele premii:

- cel mai bun portar: Ciprian Tătăruşanu (Steaua)

- cel mai bun fundaş: Florin Gardoş (Steaua)

- cel mai bun mijlocaş: Ovidiu Hoban (Petrolul)

- cel mai bun atacant: Szabolcz Szekely (ACS Poli Timişoara)

- cel mai bun jucător străin din Liga I: Eric de Oliveira (Pandurii)

- revelaţia anului: Dorin Rotariu (Dinamo)

- cel mai bun arbitru: Istvan Kovacs

- cel mai bun preşedinte de club: Marin Condescu (Pandurii)

- cel mai bun investitor: Ionuţ Negoiţă (Dinamo)

- antrenorul anului: Laurenţiu Reghecampf (Steaua)

- fotbalistul anului: Alexandru Bourceanu (Steaua)

Ionel Dănciulescu şi Dumitru Dragomir au primit premii de excelenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici