Giovanni Sartori: Stoian rămâne pentru moment la Chievo

Directorul sportiv al clubului Chievo, Giovanni Sartori, a declarat, marţi seară, pentru site-ul pianetegenoa1893.net, că mijlocaşul Adrian Stoian va rămâne pentru moment la gruparea din Verona.

92 afișări
Imaginea articolului Giovanni Sartori: Stoian rămâne pentru moment la Chievo

Adrian Stoian (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Nu am ajuns la o înţelegere pentru a-l aduce pe Boakye la Verona şi nu putem să-l lăsăm pe Stoian să plece. În cazul în care vom achiziţiona un atacant, pista Genoa pentru Stoian poate fi redeschisă. În acest moment pot spune că Stoian va rămâne la Chievo", a afirmat Sartori.

Site-ul site-ul ilsecoloxix.it a scris, marţi, că Adrian Stoian este foarte aproape de un transfer la Genoa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici