Opriţi secolul, dăm premiile acum: Globe Soccer Awards a făcut 28 de nominalizări pentru titlul de jucător al secolului

  • Globe Soccer Awards a nominalizat 28 de nume pentru titlul de jucător al secolului
  • Ronaldo a primit de la organizatori, anul trecut, trofeul pentru cel mai bun jucător din lume
  • Premiile se vor înmâna în data de 27 decembrie
173 afișări
Imaginea articolului Opriţi secolul, dăm premiile acum: Globe Soccer Awards a făcut 28 de nominalizări pentru titlul de jucător al secolului

Nici n-am ajuns la un sfert de veac şi deja se votează pentru cei mai buni jucători şi cele mai bune echipe din secolul 21.

Globe Soccer Awards, organizate de Asociaţia Europeană a Cluburilor din Europa anual în Dubai, au anunţat nominalizările pe paginile lor de Twitter şi Instagram, şi îi invită pe fani să îşi voteze preferaţii.

Cristiano Ronaldo se află în pole-position pentru trofeul de cel mai bun jucător al secolului. Sir Alex Ferguson este în topul antrenorilor legendari din ultimii 20 de ani, în faţa lui Pep Guardiola şi Zinedine Zidane. Ai să fii surprins să afli că votul pentru cel mai de succes club al secolului nu este condus de Barcelona sau Real Madrid, ci de...Al Ahly Dubai.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în luxosul Hotel Armani din turnul Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici