Graziela Vâjială, aleasă Raportor privind egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi al CAHAMA

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Graziela Vâjială, a fost ales cu unanimitate de voturi, pentru al doilea mandat, Raportor privind egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi al Comitetului Ad-Hoc pentru Agenţia Mondială Anti-Doping, se arată într-un comunicat ANAD, remis MEDIAFAX.

112 afișări
Imaginea articolului Graziela Vâjială, aleasă Raportor privind egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi al CAHAMA

Graziela Vâjială, aleasă Raportor privind egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi al CAHAMA (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Rolul raportorului pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi este de a urmări în cadrul comitetului din care face parte (respectiv CAHAMA) procesul de identificare a priorităţilor, pregătirea propunerilor pentru activităţi, stabilirea şi implementarea activităţilor şi evaluarea rezultatelor, în sensul asigurării integrării corecte a perspectivei privind egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi", se mai arată în comunicatul ANAD.

În cadrul celei de-a 29 reuniuni a CAHAMA (Comitetul Ad-Hoc pentru Agenţia Mondială Anti-Doping) a avut loc un schimb de opinii cu reprezentanţii AMAD şi s-a discutat poziţia CAHAMA cu privire la problemele asupra cărora se vor lua decizii în cadrul şedinţelor Comitetului Executiv şi Consiliului Fondator ale AMAD. De asemenea, au avut loc alegeri pentru funcţiile de conducere ale CAHAMA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici