Greşeala de acum trei ani pe care Simona Halep NU vrea să o mai repete. Cum se pregăteşte sportiva pentru meciul de mâine

Simona Halep a mărturisit, vineri, că se gândeşte la finala de la Roland Garros, programată sâmbătă, de la 16:00, în faţa letonei Jelena Ostapenko, precum la un meci obişnuit şi a spus că va urma rutina zilnică, spre deosebire de acum trei ani.

2021 afișări
Imaginea articolului Greşeala de acum trei ani pe care Simona Halep NU vrea să o mai repete. Cum se pregăteşte sportiva pentru meciul de mâine

"Acum trei ani aveam foarte mulţi oameni în jurul meu, cam 50, familie, prieteni, foarte multe persoane. Acum vreau să mă izolez, vreau să urmez acceaşi rutină ca în fiecare meci de până acum de la Paris. Nu mă gândesc că e o finală, ci doar un meci normal", a afirmat Halep, într-o conferinţă de presă.

Jucătoarea în vârstă de 25 de ani a recunoscut, însă, că meciul cu Ostapenko creează presiune asupra ei, lucru de care nu are nevoie.

"De la Virginia Ruzici, nimeni nu a mai câştigat un asemenea turneu, aşa că va fi un lucru mare dacă o voi face eu. Acest meci e foarte important pentru mine şi nu ascund că aduce o greutate pe umerii mei, dar va fi ceva frumos dacă voi reuşi să câştig. Nu vreau să pun prea multă presiune pe mine. Am văzut cum e să joci cu presiune, iar acum nu am nevoie de ea", a adăugat finalista de la Roland Garros.

Halep a precizat că tenisul a redevenit popular în România: "Din 2014 încoace, tenisul a devenit din nou popular în ţara nostră. Mulţi copii se îndreaptă către acest sport. Mă bucur că văd că oamenii se îndreaptă către tenis".

Finala de la Roland Garros 2017, dintre Simona Halep (locul 4 WTA) şi Jelena Ostapenko (47 WTA), va avea loc sâmbătă, de la 16:00.

Simona Halep, în vârstă de 25 de ani, se află la a doua finală la Roland Garros. În 2014, a fost învinsă de rusoaica Maria Şarapova, scor 4-6, 7-6 (5), 4-6.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici