Grigoraş: Dacă nu ne programează, mă duc acasă la nevastă şi-i spun că sunt şomer

Tehnicianul Petre Grigoraş s-a prezentat optimist, marţi, la pregătirile echipei Pandurii, pentru că are asigurări din partea conducerii că meciul cu Dinamo se va juca, dar a glumit spunând că în cazul unui deznodământ nefericit va merge acasă şi-i va spune soţiei sale că este şomer.

18 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Dacă nu ne programează, mă duc acasă la nevastă şi-i spun că sunt şomer

Grigoraş: Dacă nu ne programează, mă duc acasă la nevastă şi-i spun că sunt şomer (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sunt convins că cei din conducere au analizat bine situaţia şi vor lua cele mai bune decizii. Din păcate, jucătorii nu au nici un fel de putere să ia decizii. Sunt convins că cei din conducere, având documentele în faţă, având şi dreptatea în mână, cum se spune, vor rezolva situaţia. Pentru că dacă nu o să fim programaţi nici cu Dinamo, e clar că echipa va fi retrogradată. Dacă nu ne programează nici acum, jucătorii devin liberi, eu îmi fac bagajele şi mă duc acasă la nevastă să-i spun că sunt şomer. E o situaţie neplăcută la care nu credeam că se va ajunge, e unică în ultimi 20 de ani în România. Cred că 99 la sută se va juca meciul cu Dinamo, pentru că am primit asigurări din partea conducerii", a declarat Grigoraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al CS Pandurii, Marin Condescu, a declarat, luni, că a depus la LPF un nou act, emis de FRF, în baza căruia speră să câştige litigiul pe care îl are cu Dinamo şi echipa gorjeană să dispute atât meciul neprogramat cu Oţelul, cât şi cel cu formaţia "alb-roşie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici