Grigoraş, Munteanu, Hizo, Stoica şi Cârţu au fost penalizaţi de LPF cu câte 10.000 de lei

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis, miercuri, ca tehnicienii Petre Grigoraş, Dorinel Munteanu, Viorel Hizo, Ştefan Stoica şi Sorin Cârţu să fie penalizaţi cu câte 10.000 de lei.

15 afișări
Imaginea articolului Grigoraş, Munteanu, Hizo, Stoica şi Cârţu au fost penalizaţi de LPF cu câte 10.000 de lei

Grigoraş, Munteanu, Hizo, Stoica şi Cârţu au fost penalizaţi de LPF cu câte 10.000 de lei

Cei cinci au primit această amendă deoarece au lipsit de la prezentarea oferită de antrenorul Javier Clemente, în luna iulie, tehnicienilor din Liga I şi a II-a.

Invitat de Şcoala Federală de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, tehnicianul Javier Clemente a susţinut, la 27 iulie, un curs teoretic în faţa a aproximativ 30 de antrenori din Liga I şi a II-a, la care a fost prezent şi selecţionerul primei reprezentative, Răzvan Lucescu. Ulterior Clemente a efectuat şi un antrenament demonstrativ pe terenul principal al Centrului Naţional Mogoşoaia cu lotul echipei Dinamo II.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici