Grigoraş: Victoria cu Steaua a fost cel mai trist moment din cariera mea

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, marţi, că victoria contra Stelei, din deplasare, la Ploieşti, scor 2-1, a fost cel mai trist moment din cariera lui din cauza accidentării mijlocaşului Cosmin Băcilă.

112 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Victoria cu Steaua a fost cel mai trist moment din cariera mea

Grigoraş: Victoria cu Steaua a fost cel mai trist moment din cariera mea (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Victoria cu Steaua cred că a fost, şi sincer spun, cel mai trist moment din cariera mea. Cred că nici după o înfrângere nu am fost atât de supărat şi de afectat. Toţi jucătorii erau extrem de afectaţi, inclusiv noi, pentru că dacă eşti om şi ai sentimente, nu poţi să te bucuri în asemenea momente. Să se facă Băcilă bine şi când el va ajunge cu bine acasă atunci poate o să ne aducem aminte să ne bucurăm şi de victoria cu Steaua. Dar până atunci sper să mai legăm câteva victorii din jocurile care vor urma", a spus Grigoraş.

Grigoraş a precizat că a ţinut legătura permanent cu jucătorul de la accidentarea suferită. "A avut nişte dureri groaznice după acea fractură. Am ţinut legătura cu el telefonic şi la un moment dat nu mai rezista pur şi simplu din cauza durerii pentru că a fost cea mai urâtă zi din viaţa lui. Dar moralul lui a crescut odată cu sosirea soţiei acolo şi a naşului lor, Dinu Todoran. Acum a fost operat cu bine şi sperăm să fie totul bine pentru el şi să înceapă perioada de recuperare", a mai spus Grigoraş.

Tehnicianul crede că accidentarea lui Băcilă îi va motiva pe jucătorii săi. "Accidentarea lui Băcilă ar trebui să fie o motivare în plus pentru jucătorii din lot pentru că el face parte din familia Pandurii şi s-a văzut reacţia jucătorilor din momentul accidentării. Văzând imaginile cu Chiricheş veţi vedea ce înseamnă să fi coleg de echipă şi să suferi pentru colegul tău şi lucrul acesta se poate reliefa şi în jocul lor", a explicat Grigoraş.

Grigoraş a comparat accidentarea suferită de Băcilă cu cea a internaţionalului român Mihai Neşu. "Am discutat cu jucătorii şi e normal să trecem peste momentele acestea, fotbalul e un sport dur, luând exemplu cazul lui Neşu, ce s-a întâmplat lui Băcilă deja pare ceva infim. Se putea şi mai rău, dar până la urmă trebuie să acceptăm realitatea pentru că în fotbal se întâmplă şi astfel de lucruri. Păcat că s-a întâmplat acum, păcat că s-a întâmplat unui coleg al nostru, dar fotbalul cere şi sacrificii, unele mai mari din păcate. Dar parcă la victoria contra Stelei sacrificiile au fost mult prea mari", a adăugat el.

Cosmin Băcilă a fost operat, marţi, la Spitalul Elias, pentru fractura transversală de la oasele gambei stângi. Starea lui Băcilă este bună iar de miercuri va putea începe recuperarea, conform reprezentanţilor spitalului, care au precizat că jucătorul va putea reveni pe teren peste aproximativ şase luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici