Grigore Sichitiu: S-ar putea ca Ionuţ Popa să nu mai revină la Iaşi

Preşedintele clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că antrenorul Ionuţ Popa ar putea să nu mai revină la gruparea din dealul Copoului.

18 afișări
Imaginea articolului Grigore Sichitiu: S-ar putea ca Ionuţ Popa să nu mai revină la Iaşi

Ionuţ Popa (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am vorbit zilele acestea cu Ionuţ Popa şi s-ar putea ca el să nu mai revină la Iaşi. Îl înţeleg că este supărat după discuţia purtată cu primarul Iaşului (n.r. - Gheorghe Nichita), dar eu sper că se va întoarce. În plus, el este nemulţumit şi de faptul că nu are la dispoziţie un lot mai valoros. Suntem deficitari la capitolul atacanţi, dar nu avem bani pentru a aduce jucători de valoare. Noi nu ne putem permite salarii mai mari de 1.000 de euro şi nici nu putem da prime de instalare. E dificil ca un fotbalist valoros să vină în asemenea situaţie. Este foarte greu, în aceste condiţii, să emitem pretenţii la promovare", a spus Grigore Sichitiu.

La sfârşitul partidei de sâmbătă, de pe teren propriu, cu ALRO Slatina (scor 0-0), primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, şi antrenorul Ionuţ Popa au avut o discuţie mai aprinsă în vestiar, în urma căreia tehnicianul a plecat acasă, la Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici