Gruparea FC Vaslui, sancţionată cu 7.000 de lei de Comisia de Disciplină

Gruparea FC Vaslui a fost sancţionată cu penalitate sportivă în valoare de 7.000 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal ca urmare a neexecutării hotărârii Camerei Naţionale de Soluţionarea Litigiilor privind plata restanţelor salariale către jucătorul Adrian Sălăgeanu.

39 afișări
Imaginea articolului Gruparea FC Vaslui, sancţionată cu 7.000 de lei de Comisia de Disciplină

Gruparea FC Vaslui, sancţionată cu 7.000 de lei de Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Sălăgeanu Adrian vs. SC Vaslui - Se sancţionează clubul SC Vaslui cu o penalitate de 7.000 lei", se arată în soluţia publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a stabilit pentru FC Vaslui un nou termen de efectuare a plăţii către Sălăgeanu pentru 28 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici