Hagi: Ianis poate rămâne la noi şi sezonul viitor

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, că fiul său, Ianis Hagi, ar putea fi lăsat de AC Fiorentina să evolueze încă un sezon în România.

232 afișări
Imaginea articolului Hagi: Ianis poate rămâne la noi şi sezonul viitor

Hagi: Ianis poate rămâne la noi şi sezonul viitor (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Ianis poate rămâne cu noi, joacă şi la anul la noi", a spus Hagi, la Digi Sport.

Întrebat de ce a ales Ianis să meargă la Fiorentina, Hagi a răspuns: "Întotdeauna te duci la un club care te doreşte şi care investeşte în tineri. Ei (n.r. - Fiorentina) investesc în jucători tineri, e un club care ţine foarte tare la cei tineri şi antrenează mintea. Interesul pentru Ianis este de anul trecut. Aşa cum este şi cu Manea (n.r. - Cristian Manea, care va merge la Chelsea), nu sunt lucruri care se fac într-o zi. Au avut propuneri din multe părţi şi la un moment dat s-a luat o decizie".

Născut născut la 22 octombrie 1998, Ianis Hagi a debutat în Liga I la 5 decembrie 2014, la meciul din tur cu FC Botoşani, când a intrat pe teren în minutul 89. El a marcat primul său gol în Liga I, în returul de la Botoşani, din 29 mai, scor 4-4. Fiul lui Hagi a semnat deja un contract cu Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici