Hagi nu ar accepta postul de ministru al Sportului

Fostul căpitan al echipei naţionale a României, în prezent manager tehnic şi finanţator al grupării FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu ar accepta postul de ministru al Sportului pentru că, pe termen scurt şi mediu, îşi doreşte să fie antrenor.

94 afișări
Imaginea articolului Hagi nu ar accepta postul de ministru al Sportului

Gheorghe Hagi (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ar accepta postul de ministrul Sportului, Hagi a răspuns: "Nu, eu mi-am luat drumul meu. Pe termen scurt şi mediu doresc să îmi dezvolt clubul, îmi place meseria de antrenor. Nu m-am gândit niciodată la o funcţie administrativă, chiar dacă au fost întrebări despre funcţii la federaţie, la minister sau în altă parte, eu niciodată nu m-am gândit pentru că nu am crezut că sunt pregătit pentru aşa ceva. Nu e momentul să se discute cu mine lucrurile astea pentru că pe termen scurt şi mediu vreau să fiu antrenor".

El a explicat că în ultimii ani a făcut parte din administraţia clubului FC Viitorul şi acum, după ce a revenit pe banca tehnică, a realizat că munca de antrenor este cea care îi place. "Momentan funcţie nu, îmi ajunge cât am făcut la club în administraţie. Am învăţat, dar acum am revenit antrenor şi aici mă simt ca peştele în apă, aici îmi place", a precizat Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici