Hagi: O victorie cu Dinamo ar însemna foarte mult în lupta pentru rămânerea în Liga I

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că o victorie în partida cu Dinamo, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, ar însemna foarte mult în tentativa de rămânere în prima ligă.

52 afișări
Imaginea articolului Hagi: O victorie cu Dinamo ar însemna foarte mult în lupta pentru rămânerea în Liga I

Gheorghe Hagi (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"O deplasare grea, împotriva unui club mare, de tradiţie, unde vom încerca să ne autodepăşim, să ne ridicăm la nivelul adversarului pentru a continua momentul bun pe care îl avem. Sperăm să prelungim perioada bună prin care trecem. Adversarul a demonstrat cu Steaua că e foarte bun, cu un antrenor foarte bun, chiar dacă e tânăr. Îmi place ce muncă a făcut Stoican şi îl felicit. O victorie ar însemna mult în munca noastră de a rămâne în prima divizie", a spus Hagi.

Partida Dinamo - FC Viitorul, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa, vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici