Hagi reafirmă că nu preia conducerea tehnică a vreunei echipe în timpul sezonului

Fostul căpitan al naţionalei României, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, că nu ştie de vreo discuţie pentru a antrena o formaţie din Rusia, reafirmând faptul că nu renunţă la principiul său de a nu prelua conducerea tehnică a unei echipe în timpul sezonului.

75 afișări
Imaginea articolului Hagi reafirmă că nu preia conducerea tehnică a vreunei echipe în timpul sezonului

Hagi reafirmă că nu preia conducerea tehnică a vreunei echipe în timpul sezonului

"Nu ştiu nimic. Cu Galatasaray a fost adevărat. Am spus că nu mai iau echipele de pe drum, aşa că merge în continuare decizia pe care am luat-o. Despre naţionala Armeniei nu s-a discutat nimic concret. Adevărul că singura ofertă bună era Galatasaray. Probabil or fi vorbe, oameni care vorbesc. Poate cineva, vreunul care are contacte pe acolo, poate s-a pomenit şi numele meu, dar nu am nimic, nu ştiu nimic. Pe drum nu iau nimic", a declarat Hagi, la Dolce Sport.

Întrebat dacă este pregătit să preia o echipă din vară, Hagi a răspuns: "Da, bineînţeles, de ce nu? Poate fi. Dacă se tratează de o ofertă serioasă şi face parte din obiectivul meu, acela de a avea şanse să câştigi, cum să nu. V-am spus de atâtea ori că îmi place meseria asta, nu o să o abandonez. Sunt încă tânăr şi cred că sunt şi mai copt acum. Nu am cum să mă gândesc la ea în momentul de faţă, pe drum, când lucrurile au început, nu sunt terminate Am avut experienţele mele nereuşite şi atunci nu pot să iau acelaşi lucru".

Ediţia online a cotidianului Izvestia a scris, luni, că reprezentanţi ai antrenorului Gheorghe Hagi au contactat cluburile Kuban Krasnodar, Terek Groznîi şi Dinamo Moscova în scopul de a-l propune pe fostul internaţional român la conducerile tehnice ale acestor echipe din prima ligă rusă.

Sursa citată notează că atât Kuban Krasnodar, cât şi Terek Groznâi au optat în cele din urmă pentru alţi tehnicieni: Kuban l-a angajat pe Viktor Goncearenko în locul lui Dorinel Munteanu, iar Terek pe Raşid Rahimov în locul lui Iuri Krasnojan. "Impresarii lui Maradona din Carpaţi sunt în contact cu conducătorii clubului Dinamo Moscova, echipă antrenată de un fost coechipier din naţionala României, Dan Petrescu", a precizat Izvestia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici