Halep îi îndeamnă pe români să voteze în turul II al alegerilor: Cum să câştigi dacă nu te prezinţi la meci? Cum să câştige România dacă noi nu participăm la vot?

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a scris un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook în care îi îndeamnă pe români să participe la vot săptămâna viitoare, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

1218 afișări
Imaginea articolului Halep îi îndeamnă pe români să voteze în turul II al alegerilor: Cum să câştigi dacă nu te prezinţi la meci? Cum să câştige România dacă noi nu participăm la vot?

Simona Halep (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Am votat duminică şi voi vota şi săptămâna viitoare, dintr-un sentiment de responsabilitate faţă de ţara mea, pe care îl simt de fiecare dată când intru pe teren", a scris Simona Halep vineri pe pagina oficială de Facebook, precizând că nu ţine "partea niciunui politician".

"Cum să câştigi dacă nu te prezinţi la meci? Cum să câştige România dacă noi nu participăm la vot?" continuă mesajul sportivei, aceasta încheind cu un îndemn: "Eu zic să mergem la vot şi să votăm după cum ne spune conştiinţa. Să câştige România!
"

Halep a depăşit un milion de fani pe Facebook miercuri, ocazie cu care le-a mulţumit susţinătorilor ei pentru această performanţă, într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare: "Nu ştiu cum arată 1 milion de oameni, dar 1 milion de fani cu siguranţă sună bine Vă mulţumesc tuturor!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici