Halep îşi anunţă planurile de viitor: Mai am de jucat doi, trei ani, vreau să fiu mai agresivă

  • Simona Halep a anunţat că intenţionează să mai joace în circuitul profesionist de tenis aproximativ trei ani şi că se pregăteşte să devină mai agresivă în timpul partidelor.
  • Halep a mai spus că restricţiile din timpul pandemiei nu o mai deranjează.
1482 afișări
Imaginea articolului Halep îşi anunţă planurile de viitor: Mai am de jucat doi, trei ani, vreau să fiu mai agresivă

Halep îşi anunţă planurile de viitor: Mai am de jucat doi, trei ani, vreau să fiu mai agresivă

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul conferinţei de presă care a fost organizată luni, la Cluj-Napoca, în cadrul turneului de tenis Transylvania Open WTA 250.

Simona Halep a spus că vede ultimele meciuri din acest an drept un bonus deoarece revine după o accidentare gravă şi a dezvăluit că vrea să mai joace în circuitul profesionist încă doi, trei ani.

„Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus... Am şansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta... Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranţă voi juca (la Transylvania Open-n.r.) dacă voi fi aptă”, a declarat Simona Halep.

Jucătoarea de tenis a anunţat că anul viitor va încerca să joace mai agresiv.

„Ne gândim un pic la cum am jucat în 2013, jucam mai agresiv, o să adaptez la ce am jucat până acum, dar vreau să progresez, să lucrez la agresivitate un pic de la o săptămâna la alta intră în mine acest joc.... terminăm turneele de anul acesta şi vom face un plan”, a mai spus tenismena.

Halep a dezvăluit faptul că s-a obişnuit cu restricţiile din timpul pandemiei şi că acestea nu-i afectează performanţa.

„Este un mod de a trăi, fiind vaccinată nu am prea multe reguli, trebuie doar să mă testez, acum mi se pare că este un mod de a trăi şi l-am acceptat”, a explicat Halep.

Simona Halep, numărul 18 mondial, va juca marţi cu Gabriela Ruse, ocupanta locului 85 mondial. Halep şi Ruse au făcut pereche în proba de dublu de la turneul Indian Wells.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici