Halep nu va face parte din echipa României la confruntarea cu Ucraina din Billie Jean King Cup

Simona Halep nu va face parte din echipa României la confruntarea cu Ucraina din Billie Jean King Cup, a anunţat sâmbătă Federaţia Română de Tenis.

982 afișări
Imaginea articolului Halep nu va face parte din echipa României la confruntarea cu Ucraina din Billie Jean King Cup

Halep nu va face parte din echipa României la confruntarea cu Ucraina din Billie Jean King Cup

Potrivit federaţiei, decizia are la bază motive medicale.

„Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei”, este anunţul postat pe pagina de Faceboook a federaţiei.

Reprezentanţii FRT îi urează Simonei Halep însănătoşire rapidă.

România-Ucraina se dispută în 12 şi 13 aprilie, în Statele Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici