Handbalista Cristina Neagu, implorată de fani să nu plece de la Oltchim

Cristina Neagu, care a fost desemnată cea mai bună handbalistă din lume în 2010, a fost implorată de suporterii echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea să nu plece, aceştia compunând chiar şi un cântec special pentru ea.

39 afișări
Imaginea articolului Handbalista Cristina Neagu, implorată de fani să nu plece de la Oltchim

Handbalista Cristina Neagu, implorată de fani să nu plece de la Oltchim (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Handbalista, care s-a declarat impresionată de atmosfera creată de fanii echipei Oltchim la meciul cu Oţelul, de joi, din Liga Naţională, a afirmat nu vrea să mai vorbească despre eventualitatea prelungirii contractului cu formaţia din Râmnicu Vâlcea.

"Pe fiecare zi noi zvonuri despre mine, că m-am decis să plec, că m-am decis să rămân. Am mai spus-o şi o repet, încă nu m-am decis. Nu voi mai vorbi despre acest subiect până în momentul în care nu voi fi sigură sută la sută. Ataşamentul dovedit de public m-a emoţionat, sincer, mi-au scandat numele, oamenii m-au rugat să nu plec. Le mulţumesc vâlcenilor şi sper să fie mereu alături de noi", a declarat Cristina Neagu după meciul cu Oţelul.

Pe tot parcursul meciului cu Oţelul Galaţi, scor 38-25 (21-15), restanţă din etapa a XII-a a Ligii Naţionale, suporterii formaţiei chimiste i-au scandat numele Cristinei Neagu, pe care au implorat-o să nu plece de la Oltchim. Galeria vâlceană a afişat şi un baner pe care scria: "Cristina Neagu, diamantul galaxiei", interul campioanei României având de azi şi un cântec special pentru ea.

Neagu a reuşit patru goluri în acest meci, celelalte marcatoare fiind Nechita (7), Ozel (6), Elisei (6), Stanca (4), Manea (4), Puşcaşu (3), Pidpalova (2), Geiger (1) şi Meiroşu (1).

Cristina Neagu a mai declarat că vrea noi trofee pe viitor şi le-ar prefera pe cele de echipă: "Prefer să câştig un trofeu european cu Oltchim decât unul individual. Sper ca acest lucru să se poată întâmpla în această ediţie a Ligii Campionilor".

Potrivit unor surse din interiorul clubului, Cristina Neagu urmează să se întâlnească vineri dimineaţă cu cei din conducerea CS Oltchim şi să semneze un nou contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici