Handbalistele de la HCM Baia Mare au câştigat Supercupa României, primul trofeu din sezonul 2013-2014

Handbalistele de la HCM Baia Mare, deţinătoare ale Cupei României şi vicecampioane, au câştigat sâmbătă, la Bucureşti, Supercupa României, primul trofeu al sezonului 2013-2014, în faţa formaţiei "U" Jolidon Cluj.

131 afișări
Imaginea articolului Handbalistele de la HCM Baia Mare au câştigat Supercupa României, primul trofeu din sezonul 2013-2014

Handbalistele de la HCM Baia Mare au câştigat Supercupa României, primul trofeu din sezonul 2013-2014 (Imagine: Attila Kisbenede/Mediafax Foto)

HCM Baia Mare a câştigat partida cu scorul de 33-28 (14-12).

Supercupa României s-a disputat în 2013 între vicecampioana şi, totodată deţinătoarea Cupei României, HCM Baia Mare, şi medaliata cu bronz a Ligii Naţionale, "U" Jolidon Cluj.

Trofeul a fost înmânat de preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu.

Federaţia Română de Handbal a fost nevoită să recurgă la această măsură, după ce campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a desfiinţat, din cauza problemelor financiare.

Supercupa României se dispută între campioană şi deţinătoarea Cupei României.

Nici la masculin nu se respectă însă regula, pentru că HCM Constanţa a câştigat şi titlul naţional şi Cupa României. În acest caz, FR Handbal a decis ca HCM Constanţa să se dueleze în Supercupă cu vicecampioana Ştiinţa Bacău.

Meciul va avea loc, tot sâmbătă, la Bucureşti, cele două echipe duelându-se şi în finala Cupei României, câştigată de HCM, cu 34-23.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici