Handbaliştii dinamovişti, sancţionaţi cu 30 la sută din salariu după eşecul în faţa rivalei Steaua

Antrenorul formaţiei de handbal masculin a clubului Dinamo, Ion Mocanu, a declarat, joi, că jucătorii au fost sancţionaţi cu 30 la sută din salariul pe luna noiembrie, în urma înfrângerii din campionat în faţa rivalei Steaua.

103 afișări
Imaginea articolului Handbaliştii dinamovişti, sancţionaţi cu 30 la sută din salariu după eşecul în faţa rivalei Steaua

Handbaliştii dinamovişti, sancţionaţi cu 30 la sută din salariu după eşecul în faţa rivalei Steaua (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Eu mă voi calma după ultimele patru jocuri pe care le mai avem până la vacanţă. Le-am transmis că vreau patru victorii. Meciul cu Steaua a fost unul aparte pentru tot clubul, câţiva jucători însă nu au înţeles importanţa acestui joc. În primul rând cele trei puncte care ne urcau pe locul doi în clasament. La Dinamo ca să faci performanţă îţi trebuie jucători cu caracter. Prima măsură s-a luat, toată echipa a fost penalizată cu 30 la sută din salariul pe noiembrie. Dacă nu se trezesc măsurile vor continua până când vom renunţa la câţiva jucători. Dacă nu înţeleg, vom căuta alţii. Noi vrem jucători care îşi dau sufletul pe teren, indiferent de echipa pe care o întâlnesc. E posibil ca în iarnă să aibă loc unele schimbări", a spus Mocanu.

Tehnicianul a precizat că îşi va schimba atitudinea faţă de jucători după acest eşec. "Nu ştiu cum au petrecut. Eu nu i-am băgat în cantonament, crezând că sunt băieţi cu caracter, care au ajuns la maturitate. Steaua a fost în cantonament, îmi asum greşeala. Nu suspectez nimic, pentru că hoţul neprins e negustor cinstit, dar am mai avut exemple la echipă şi când eşti păţit sufli şi în iaurt. Nu am fost un antrenor foarte dur, am vrut să fiu alături de ei, dar atitudinea lor m-a forţat să iau măsuri, să-mi schimb comportamentul faţă de ei", a mai spus Mocanu.

Formaţia Dinamo a pierdut luni, pe teren propriu, derbiul cu Steaua, scor 26-27.

Echipa de handbal masculin a CS Dinamo, împreună cu staful tehnic, a particiat joi, la magazinul Cora din Sun Plaza, la o sesiune de autografe cu ocazia încheierii unui parteneriat pentru lansarea serviciului de couponing - CuponReducere.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici