Handbalistul Andrei Mihalcea şi-a prelungit contractul cu HC Odorhei

Componentul naţionalei de handbal masculin a României, Andrei Mihalcea, şi-a prelungit contractul cu echipa HC Odorhei, potrivit anunţului de marţi al clubului.

95 afișări
Imaginea articolului Handbalistul Andrei Mihalcea şi-a prelungit contractul cu HC Odorhei

Handbalistul Andrei Mihalcea şi-a prelungit contractul cu HC Odorhei (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

Andrei Mihalcea (extremă dreapta, 25 de ani) a decis să-şi prelungească înţelegerea cu HC Odorhei pe încă două sezoane.

El joacă la HC Odorhei, formaţie antrenată la nivel de seniori de Vlad Caba, încă din vremea junioratului, contribuind la performanţele echipei din ultimii ani, în care a jucat în Cupa EHF şi Challenge Cup.

Mihalcea a fost convocat la naţională de noul antrenor al reprezentativei, francezul Christian Gaudin, şi se află în cantonamentul de la Oradea.

HC Odorhei a încheiat sezonul 2013-2014 pe locul 4, cu trei victorii şi o înfrângere în grupa locurilor 4-6, şi va evolua în sezonul viitor şi în cupele europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici