Hănescu, eliminat de Tsonga la Dubai

Jucătorul Victor Hănescu, locul 80 ATP, a fost învins, marţi, cu scorul de 6-2, 6-4, de francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 10 ATP şi al cincilea favorit, într-un meci care a durat o oră şi 12 de minute, din primul tur al turneului de 500 de puncte de la Dubai.

75 afișări
Imaginea articolului Hănescu, eliminat de Tsonga la Dubai

Victor Hanescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru prezenţa pe tabloul principal, românul va primi 13.460 de dolari.

Astfel, toţi cei trei români care au jucat în turul întâi al turneului de la Dubai, Victor Hănescu, Adrian Ungur şi Marius Copil, au fost eliminaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici