Hănescu joacă cu Nadal în turul trei al turneului de la Roma

Tenismanul Rafael Nadal, al treilea favorit şi numărul 3 ATP, s-a calificat în turul trei al turneului de tenis Masters de la Roma, dotat cu premii în valoare de 2,750 milioane de euro, fază a competiţiei în care îl avea ca adversar pe Victor Hănescu, locul 39 ATP.

22 afișări
Imaginea articolului Hănescu joacă cu Nadal în turul trei al turneului de la Roma

Hănescu joacă cu Nadal în turul trei al turneului de la Roma (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

Nadal l-a învins, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-3, pe germanul Philipp Kohlschreiber, locul 29 ATP, într-un meci care a durat 70 de minute.

Spaniolul va evolua, joi, împotriva lui Hănescu, pentru un loc în sferturile de finală ale competiţiei de la Foro Italico.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici