Hănescu joacă în locul lui Tecău, în meciul de dublu al întâlnirii cu Olanda

Tenismanul Horia Tecău nu va mai juca meciul de dublu de astăzi din cadrul întâlnirii România - Olanda, din Cupa Davis, el fiind înlocuit cu Victor Hănescu.

158 afișări
Imaginea articolului Hănescu joacă în locul lui Tecău, în meciul de dublu al întâlnirii cu Olanda

Hănescu joacă în locul lui Tecău, în meciul de dublu al întâlnirii cu Olanda

Hănescu face pereche cu Marius Copil.

Şi olandezii au făcut o schimbare în formula pentru meciul de dublu. Astfel, în locul cuplului Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer va juca perechea Robin Haase/Jean-Julien Rojer.

Olanda conduce România cu scorul de 2-0, în Cupa Davis, după meciurile disputate vineri, în care Victor Hănescu (locul 58 ATP) a fost învins de Igor Sijsling (locul 70 ATP), cu scorul de 6-4, 7-6 (5), 2-6, 6-7 (5), 6-2, iar Adrian Ungur (locul 124 ATP) a fost întrecut de Robin Haase (locul 52 ATP), scor 6-4, 6-4, 3-6, 6-3.

Duminică, de la ora 13.00, se vor disputa ultimele două partide de simplu: Victor Hănescu - Robin Haase şi Adrian Ungur - Igor Sijsling.

Întâlnirea România - Olanda, contând pentru turul doi al Grupei I, Zona euro-africană, se joacă în Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi" din Braşov. Învingătoarea va accede în barajul pentru Grupa Mondială a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici