Hănescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart

Tenismenul Victor Hănescu, locul 51 ATP, l-a învins, vineri, cu scorul de 7-5, 6-2, pe francezul Benoit Paire, locul 27 ATP şi cap de serie numărul 4, calificându-se în semifinalele turneului Mercedes Cup de la Stuttgart, cu premii în valoare de 467.000 de euro.

118 afișări
Imaginea articolului Hănescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart

Victor Hanescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Hănescu a avut nevoie de o oră şi 12 minute pentru a înregistra ce mai bună performanţă a sa în acest an, calificarea în penultimul act al unui turneu ATP.

Viitorul adversar al jucătorului român va fi stabilit în urma meciului dintre francezul Gael Monfils, locul 60 ATP, şi germanul Philipp Kohlschreiber, locul 25 ATP şi cap de serie numărul 2.

Calificarea în semifinale este recompensată cu 21.130 de euro şi 90 de puncte ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici