Haos la Dinamo. Ionel Dănciulescu anunţă că pleacă/ UPDATE: Galeria lui Dinamo nu-l vrea pe Dan Alexa

Ionel Dănciulescu a anunţat că renunţă la postul de director general al clubului Dinamo şi a venit cu primele lămuriri după informaţiile apărute în presă. Fostul atacant a lăsat de înţeles că rolul său în conducere ar fi fost diminuat din cauza ideilor contradictorii.

760 afișări
Imaginea articolului Haos la Dinamo. Ionel Dănciulescu anunţă că pleacă/ UPDATE: Galeria lui Dinamo nu-l vrea pe Dan Alexa

Haos la Dinamo. Ionel Dănciulescu anunţă că pleacă/ UPDATE: Galeria lui Dinamo nu-l vrea pe Dan Alexa

Dănciulescu părăseşte Dinamo după cinci ani cu un gust amar, în care clubul nu a reuşit să revină într-o grupă europeană sau să câştige titlul.

În ultima sa apariţie ca director general al lui Dinamo, fostul atacant a părut foarte dezamăgit: "În primul rând, ce am anunţat eu nu e ştirea zilei. Cel mai important e meciul din această seară. Sunt lucruri care s-au acumulat, poate că trebuia să iau decizia mai tin timp. Dar am rămas pentru echipă, pentru suporteri. Îi spun la revdere lui Dinamo, dar nu adio. Sper ca odată să mă regăasesc în ce înseamnă Dinamo. Decizia mea nu se bazează pe latura financiară. În viaţă sunt lucruri mult mai importante alte lucruri. Respectul şi recunoştinţa. Lumea ştie ce vorbesc. E o decizie pe care aş fi vrut s-o iau mai demult. Vă spun cu durere în suflet că îmi e greu, dar voi rămâne "câine" până la moarte. E şi vina mea, chiar dacă uneori am fost ascultat sau nu.

Am încercat în acest interval de timp să cred în ce facem aici, dar am pus punct. Nu am nicio ofertă sau o posibilitate e a pleca în altă parte. Vreau doar să stau acasă, dar sunt deschis la o altă ofertă", a declarat Dănciulescu pentru DigiSport.

În intervenţia sa, Dănciulescu a lăsat e înţeles că între el şi Ionuţ Negoiţă ar fi o relaţie "rece" şi că Florin Bratu şi preşedintele Alexandru David i-ar fi fost printre apropiaţi: "Bratu e prietenul meu, l-am susţinut şi îl voi susţine în continuare, dar aşa simt eu. Şi mai vreau să fac o precizare. Dacă am rămas cinci ani, chiar dacă am avut un cuvânt de spus sau nu am avut un cuvânt de spus în anumite situaţii, sunt şi eu părtaş la această situaţie. Dacă lucrurile nu au mers, e şi vina mea.

Cu David (n.r. - preşedintele lui Dinamo, Alexandru David) am vorbit mult. Cu domnul Negoiţă (n.r. - patronul lui Dinamo) nu am mai vorbit de foarte mult luni. I-am spus lui David mai multe aspecte care se adveresc. Nu e niciun conflict absolut nimeni. Sunt convins că Dinamo va redeveni ce va fi în trecut, dar e nevoie de timp, e nevoie ca Florin să fie susţinut. Cred că Florin e omul potrivit la locul potrivit. Dacă Florin va pleca, e cea mai mare greşeală care s-ar putea face", a adăugat fostul oficial pentru sursa citată.

Despre oferta de la FRF: "Nu e adevărat. Nu am discutat cu nimeni, vreau doar să mă liniştesc".

Galeria lui Dinamo nu-l vrea pe Dan Alexa: Suntem împotriva

Cei din PCH, galeria roş-albă, au anunţat că nu sunt de acord ca Dan Alexa să preia postul lui Florin Bratu. Acutualul antrenor al nou promovatei în Liga 1 Betano, Dunărea Călăraşi, a jucat în "Ştefan cel Mare", dar a avut mai multe conflicte cu fanii de-a lungul timpului.

Şefii vor avea o întâlnire cu Florin Bratu, antrenorul urmând cel mai probabil a fi demis din cauza rezultatelor nefaste, ultimele trei etape însemnând tot atâtea eşecuri, iar ca posibili înlocuitori sunt Claudiu Niculescu, liber de contract, şi Dan Alexa, omul care stă pe banca echipei din Călăraşi, Dunărea. Primul e favoritul fanilor, în timp ce "Chirurgul", deşi a evoluat în tricoul alb-roşu, nu este pe placul galeriei.

Conflictul dintre cele două părţi e de durată. În 2006, enervaţi de prestaţia din teren, fanii au vopsit maşinile jucătorilor, ţinta fiind şi Dan Alexa. El a ales să se despartă de Dinamo şi a ales să joace la Timişoara, echipă pe care a şi preluat-o ca antrenor mai târziu. La un meci direct, el şi suporterii echipei din Bucureşti au intrat într-un conflict verbal dur.

"Suntem împotriva numitului Dan Alexa!", e mesajul de acum al celor din PCH.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici