HCM Constanţa a devenit campioană la handbal masculin

Handbaliştii de la HCM Constanţa au învins duminică, pe teren propriu, vicecampioana Ştiinţa Bacău, scor 30-25 (13-13), în derbiul etapei a 20-a a Ligii Naţionale şi câştigat matematic titlul naţional, cu două etape înainte de finalul sezonului.

192 afișări
Imaginea articolului HCM Constanţa a devenit campioană la handbal masculin

HCM Constanţa a devenit campioană la handbal masculin (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Marcatori:

HCM Constanţa - Toma 10 goluri, Angelovski 4, Humet 3, Val 3, Şimicu 3, Sabou 2, Cristescu 2, Buricea 2, Stavrositu 1

Ştiinţa Bacău - Da Silva 6 goluri, Ramba 4, Dospinescu 4, Bondar 4, Rotaru 3, Iancu 2, Bujor 1, Moya 1.

Cu victoria de duminică, HCM Constanţa acumulează 37 de puncte în clasamentul Ligii Naţionale, faţă de cele 30 ale Ştiinţei, aflată pe locul secund şi devine campioană, cu două etape înainte de finalul sezonului.

HCM se află la a 5-lea titlu naţional consecutiv, la care se adaugă şi cele cucerite în 2004, 2006 şi 2007.

În celelalte partide din etapa a 20-a s-au înregistrat rezultatele CS Caraş Severin-Energia Pandurii Tg. Jiu 33-26, CSM Bucureşti-CSM Ploieşti 26-26 şi „U” Transilvania Cluj-CS Suceava 22-38.

Meciurile HC Odorhei-Potaissa Turda, respectiv Dinamo Bucureşti-Poli Timişoara se vor disputa luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici