HCM Constanţa va juca la Bucureşti meciurile din Liga Campionilor

Oficialii campioanei României la handbal masculin, HCM Constanţa, au primit, miercuri, acceptul EHF de a disputa la Sala Polivalentă din Bucureşti meciurile din acest sezon al Ligii Campionilor.

355 afișări
Imaginea articolului HCM Constanţa va juca la Bucureşti meciurile din Liga Campionilor

HCM Constanţa va juca la Bucureşti meciurile din Liga Campionilor (Imagine: Cristi Cimpoes / MediafaxFoto)

"Suntem siguri în acest moment că vom juca în Sala Polivalentă din Bucureşti. S-a primit şi la club o hârtie oficială din partea EHF şi lucrurile sunt în regulă din acest punct de vedere. În afara de cei care ne-au sprijinit de la Constanţa, mulţumesc şi Federaţiei Române de Handbal, care ne-a ajutat şi a trimis o scrisoare de susţinere la forul european", a declarat vicepreşedintele clubului constănţean, Marius Puşcaşi.

Iniţial, HCM optase pentru Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, unde evoluase în sezonul trecut. HCM Constanţa va debuta pe teren propriu în acest sezon al Ligii Campionilor la începutul lunii octombrie, cu campioana Ungariei, MKB Veszprem, o formaţie care se anunţă deja printre posibilile finaliste în urma puternicei campanii de achiziţii din acestă vară: interul dreapta Laszlo Nagy, extrema stânga Christian Ugalde şi pivotul Marco Oneto (toţi FC Barcelona) şi centrul Chema Rodriguez (Atletico Madrid).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici