Hiddink: Accidentarea lui Robben este o pierdere pentru naţionala Olandei

Selecţionerul Guud Hiddink a afirmat că accidentarea jucătorului Arjen Robben, care nu va mai juca până la finalul sezonului, reprezintă o pierdere pentru naţionala Olandei în vederea meciului cu Letonia, din 12 iunie, din preliminariile Euro-2016, informează L'Equipe.

161 afișări
Imaginea articolului Hiddink: Accidentarea lui Robben este o pierdere pentru naţionala Olandei

Arjen Robben (Imagine: Mediafax Foto)

Robben, accidentat la pulpă, nu va mai evolua în acest sezon, iar, într-un interviu pentru De Telegraaf, Guus Hiddink a afirmat că absenta acestuia afectează echipa în proporţie de 30-40 la sută.

"Fără el, echipa pierde 30-40 la sută din calitate. Este o mare pierdere pentru echipa naţională şi este deranjant pentru el şi Bayern. Aş putea să mă lamentez mult timp, dar nu ne-ar ajuta cu nimic. Trebuie să mergem mai departe", a afirmat Hiddink.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici