Hizo: Cred că a fost cel mai bun joc al nostru din primele şase etape

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, duminică, după meciul cu Dinamo, scor 3-1, că acesta a fost cel mai bun joc al elevilor săi din primele şase etape din actualul sezon, precizând că victoria a fost "fără dubii".

114 afișări
Imaginea articolului Hizo: Cred că a fost cel mai bun joc al nostru din primele şase etape

Hizo: Cred că a fost cel mai bun joc al nostru din primele şase etape (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Am făcut un joc foarte bun, cred că a fost cel mai bun din primele şase etape ale acestui campionat. Am câştigat fără dubii. Înainte de acest meci am citit în presă că Dinamo nu are niciun obiectiv, dar că se află la opt puncte faţă de Steaua şi la cinci puncte faţă de Rapid şi că noi suntem la ... Sunt trei echipe în acest campionat şi restul şi noi pe acolo. Am reuşit să întoarcem foarte repede rezultatul prin faze excelente. Şi Dinamo a avut golul tot dintr-o fază frumoasă de fotbal. Se vede că aceste două echipe lucrează foarte mult", a spus Hizo.

Viorel Hizo a precizat că la meciul cu Dinamo întreaga echipă a sa a fost "jucătorul meciului". "Sânmărtean face parte şi el din această echipă, la fel ca şi alţi jucători care dau valoare şi culoare formaţiei FC Vaslui. Nu ştiu cât de valoros este Sânmărtean, dar este la un nivel foarte ridicat în momentul de faţă. Nu ştiu dacă astăzi am găsit formula ideală, pentru că noi tot căutăm în permanenţă, sunt obligat să folosesc jucători nerefăcuţi sută la sută şi păţesc la fel ca la Braşov, când l-am forţat pe Petar Jovanovici fiind nevoit să fac schimbări ce nu erau programate", a menţionat tehnicianul.

Echipa FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a VI-a a Ligii I, rezultat în urma căruia "alb-roşii" au înregistrat prima înfrângere din acest sezon. Golurile învingătorilor au fost marcate de Temwanjera '42, Wesley '44 şi Sânmărtean '74. Pentru Dinamo a înscris Dorel Stoica, în minutul 41.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici