Hizo: Vaslui şi Rapid vor fi protagonistele campionatului

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că meciul dintre formaţia lui şi FC Rapid, din prima etapă a Ligii I, este unul între două formaţii care se vor lupta pentru titlu în acest sezon.

53 afișări
Imaginea articolului Hizo: Vaslui şi Rapid vor fi protagonistele campionatului

Hizo: Vaslui şi Rapid vor fi protagonistele campionatului (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Va fi un meci interesant din toate punctele de vedere. Rapid s-a întărit foarte mult în această perioadă şi a făcut transferuri de calitate, acesta fiind unul dintre atuurile lor. Faptul că şi-au adus şi un antrenor nou, fost selecţioner, este un alt atu pentru adversarii noştri. Însă şi noi avem atuurile noastre, cum ar fi omogenitatea lotului, valoarea jucătorilor şi mai ales dorinţa de revanşă faţă de sezonul trecut. Încercăm şi în acest an să câştigăm titlul şi sunt convins că cele două echipe vor fi protagonistele campionatului", a spus Hizo.

Viorel Hizo, fost antrenor la Rapid, a menţionat că nu are sentimente speciale privind o nouă întâlnire cu echipa "alb-vişinie". "Pentru mine nu mai este un meci special cel cu Rapid, este unul ca oricare altul. Nu mai are încărcătura din trecut pentru că am jucat de prea multe ori în Giuleşti cu alte echipe. Rapid reprezintă trecutul, iar pentru mine doar Vasluiul reprezintă prezentul şi viitor", a mai spus el.

Antrenor echipei FC Vaslui îşi doreşte ca jucătorii lui să aibă un progres în acest sezon faţă de ediţia trecută a Ligii I. "Ne dorim să jucăm calitativ superior faţă de sezonul trecut. Au fost cinci săptămâni foarte grele de antrenamente şi chiar dacă am jucat mai puţine meciuri de verificare, eu zic că a fost suficient. Aştept foarte mult de la jucători şi ne dorim foarte mult un debut bun în acest sezon", a adăugat Hizo.

FC Vaslui întâlneşte, vineri, de la ora 18.30, în deplasare, pe stadionul Regie, formaţia Rapid, în primul meci al sezonului 2011/2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici