Horia Tecău, eliminat în turul secund al turneului de la Monte Carlo, la dublu

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, a fost învinsă, joi, cu scorul de 3-6, 7-5, 13-11, de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, în turul secund al turneului de 1.000 de puncte Monte Carlo Rolex Masters.

109 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău, eliminat în turul secund al turneului de la Monte Carlo, la dublu

Horia Tecău (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Prezenţa în turul al doilea al tabloului de dublu este recompensată cu un premiu total de 12.670 de euro şi cu 90 de puncte ATP.

România a rămas fără reprezentant la acest turneu după ce şi Florin Mergea şi coechipierul său, indianul Rohan Bopanna, au pierdut în primul tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici