Horia Tecău: La Jocurile Olimpice voi participa în două probe

Tenismanul Horia Tecău a declarat, joi, la Gala Tenisului Românesc, că la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016, va participa în două probe, dublu masculin şi dublu mixt.

250 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău: La Jocurile Olimpice voi participa în două probe

Horia Tecău: La Jocurile Olimpice voi participa în două probe

"Cele mai mari dorinţe s-au împlinit în 2015, am câştigat primul turneu de Grand Slam, cel de la Wimbledon, şi la Turneul Campionilor. A mai fost şi o altă dorinţă care s-a îndeplinit, să terminăm ca pereche pe primul loc în clasamentul ATP. Ne doream să ajungem în acestă poziţie, visam, dar pot să spun că la începutul anului nu credeam că putem ajunge aici. La Jocurile Olimpice voi participa în două probe, este important pentru noi, pentru România să câştigăm o medalie de aur la Rio de Janeiro. Avem şanse reale la medalie la simplu fete, la dublu masculin şi la dublu mixt. Cu Simona Halep este greu să mai joc la un turneu de Grand Slam. La Australian Open voi juca cu Betthanie Mattek-Sands, dar poate vom juca împreună la Roland Garros sau la Wimbledon. E important să mai joc şi cu Florin Mergea câteva turnee împreună înainte de Jocurile Olimpice. Rămâne să ne facem un program, este un an special", a spus Tecău.

Horia Tecău participă la Gala Tenisului Românesc, unde mai sunt prezenţi printre alţii Simona Halep, omul de afaceri Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici